Mi a megfelelő étrend a fogyáshoz?

0
2233
Mi a megfelelő étrend a fogyáshoz

Diétákat is diétákat is kínál a gyors eredmény, ha nem kell az energia, hogy tarts ki, hogy az egyre növekvő méretű újra. Szóval, mit teszel annak érdekében, hogy karcsú le, maradj is ott? Egy tanulmány, amely a tudósok tartani több mint 120 000 egyének beiratkozott a táplálkozási viselkedés egy 16 éves időtartamra lehet építeni egy pár változás a diéta terv, amely segít, hogy megszerezzék vissza is több, mint a düh, meg is tartsa meg.

Diéta mindig rövid távú. Ezek a szélsőségek, így kibír ki egy rövid időszak után, hogy vissza tudja, hogy a régi fogyasztó viselkedését. Sokkal okosabb változtatni a táplálkozási szokások, a nagy, mind, mit eszik, hogyan” – mondja a dietetikus Sofia Antonsson. Nem feltűnően, az eredmények azt mutatták, hogy a lassú szénhidrát, pl. élelmiszerek, mint például a lencse, bab, barna rizs, valamint a teljes kiőrlésű termékek, hozzá fog járulni a tömeg kezelése. De ezen túlmenően, a tudósok felfedezték, hogy számos olyan élelmiszerek, amelyek kombinálva a lassú mértékű szénhidrát, további kiváló eredmények a súlycsökkentés.

Csak figyelmen kívül hagyják a diéta ide vagy kostvalen, amely rendelkezik a hosszú távú

Csak figyelmen kívül hagyják a diéta ide vagy kostvalen, amely rendelkezik a hosszú távúKattintson ide, hogy vizsgálja felül az ételeket kell enni, még inkább, ha meg akarod tartani, hogy egy adott tömeg, meg néhány rossz fiúk, hogy meg kell akadályozni. Hogy szállj be a szokása, hogy kikapcsolja a hús, a hal, ez egy nagyszerű eszköz, hogy elérje, hogy a viktmål. A hal magas a fehérje -, valamint etetik jól. Emellett kiváló. Én biztosan hiszem, hogy kell enni is több halat,” azt állítja, dietetikus Sofia Antonsson.

A svéd országos élelmiszer-menedzsment azt tanácsolja fogyaszt zsíros halak, mint a lazac, hering vagy két, vagy 3-szor egy héten, olyan, mint egy kis előnye, hogy az omega 3 zsírok. Mindazonáltal, ha az érintett vonatkozó tartja a súlyát is, továbbá egy sovány hal, mint a cod, valamint kékúszójú tonhal, hogy a tetején a hazai pálya. Az elmúlt pár évben, úgy tűnik, a joghurtot, végül árnyékában a szuper-gazdag (illetve bírálták) az élelmiszer quark. Ennek ellenére, talán itt az ideje, hogy a joghurt biztosan szerezni egy kis igazság. A tanulmány szerint, amennyiben sima joghurt csak az egyik élelmiszerek az egyik világosan kapcsolódik a tömeg kezelése.

A joghurtot egy kicsit alulértékelt, még egy nagy tétel. Tartalmaz fehérje, erjesztett. Erjesztett elemek, kiváló a gyomorban, valamint a bél növények. Van tanulmányt, ami azt illeti, kiderült, hogy a mikroorganizmusok az emésztőrendszer hatások a súly,” államok dietetikus Sofia Antonsson. Mi joghurtot érdemes választani? A kutatók szerint, ez nem játszott szerepe, jelentősége, ha magas, vagy alacsony zsírtartalmú étrend … a lényeges dolog az, hogy úgy tűnik, joghurt nélkül, cukor.

“Diéta, vagy rövid távú”

Diéta, vagy rövid távúA dió továbbá között az élelmiszerek, ez a nagy különbség, hogy a tömeg. Szerint azonban a Sofia Antonsson, ez arról szól, hogy pontosan hogyan kell fogyasztani a dió. Ez egy szokásos hibát, hogy az egyének, hogy a nuts enni, mint egy élvezet este, sokkal inkább, mint, például, chipset vagy csokit.

Általában elmondható, hogy az anyák előnyt. Ugyanakkor nem szabad megfeledkezni arról, hogy vannak azzal egyenértékű különböző kalóriát egy nagy marék dió, egy kiváló vacsora. Én biztosan állítják, hogy ott megy a többség nötpåse … a nötblandningarna, hogy lehet megszerezni a boltban … a nap, amikor jön,” tagállamok a dietetikus Sofia Antonsson. Sofia azt mondta, hogy kell keverni a különféle őrült, mint ezek közé tartozik a különböző tápanyagok. A különböző viszont folyamatosan választhatják a természetes, saltless dió.

Ha azt szeretné, hogy lefogy vele javaslata az, hogy a nuts enni, mint egy kezdő: Tanulmányok azt mutatják, hogy ha enni száz kalória dió, pár pillanat előtt egy ételt fogyaszt száz kalóriát le, hogy az étkezés, ők már kivették a diót. Van egy nagyon jó mättnadseffekt tiszta valamint könnyű. Próbálj meg enni tíz nuts körülbelül egy negyed órával vacsora előtt, valamint akkor biztosan érzem. A tenger gyümölcsei túl a hal. Bármely természetes személy, aki azt akarja, hogy lefogy, akkor cselekszik helyesen, beleértve halat, kagylót, például a rák, rák, homár, valamint a kagylót, hogy a vardagskost.

A halat, kagylót mind nagyon is jó neked. A föld, valamint az alsó is sovány, valamint az is, hogy nem fogyasztanak sokat. Hogy őszinte legyek, nagyon kevés húst egy homár,” azt állítja, dietetikus Sofia Antonsson. Ő megy, hogy tisztázza, egy további oka, hogy ez a tevékenység hozza az eredményt, hogy ez sokkal könnyebb, hogy tisztázza a súlya, valamint a súlyt, az idő tényező.

Kerüld a fehér liszt, a cukor, valamint a vörös hús

Kerüld a fehér liszt, a cukor, valamint a vörös hús

Ezeket a tételeket, integrált baskost csökkenteni a szénhidrát -, ez a legjobb a fogyás, tömeg,” államok dietetikus Sofia Antonsson. Mindazonáltal, ahogy vannak ételek, amelyek a további hatékony, ha a cél, hogy csökkentsék a súlyt, ott vannak továbbá élelmiszerek, hogy minden bizonnyal azt tanácsolta, hogy vágja vissza. A tanulmány szerint, a tendencia az egyének, akik ettek egy nagy fehér liszt, cukor, valamint a könnyű szénhidrát kombináció a feldolgozott, valamint a vörös hús súlyfelesleget.

De még azt is, sokat közülük cukor, nagy mennyiségű keményítőt, valamint okozhat súlygyarapodás. Ennek ellenére nem mindenki van szemmel a vörös hús-kombinálva egyszerű szénhidrátok képes, ugyanaz a lényeg. Emellett dönt, hal, kagyló, valamint a baromfi -, több mint vörös húsok, finomított, akkor is kapcsolja ki a tészta, kenyér, hogy fullkornsalternativ. Mindazonáltal fontos, hogy megértsék, hogy mit csinálsz, tartós idővel. Megtiltására magát a dolgok evése egy nagyszerű módja annak, hogy tartsa a súlyát a termékek.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here