A legjobb ételek, amelyek javítják a máj egészségét

0
2105
A legjobb ételek, amelyek javítják a máj egészségét

Bár sokan nem, nem, talán, van úgy ítélte meg, valamint azt is, hogy nem, sőt, az étel olyan, mint a gyógyszer. Mint az egyik legjobb módszer, hogy gyógyítani a testet, keresztül egy egészséges diéta. Valamint, mivel a máj rendkívül fontos kötelessége, annak érdekében, hogy meggyőződjön arról, hogy mit fogyasztanak, így teljesen van értelme, hogy enni élelmiszerek, amelyek támogatják a leverhälsan. Gondoskodni/élete különösen lényeges, ha van egy egyensúly a gyomor-bél traktusban. A máj kell szűrő, folyamat, valamint a károk le a káros anyagok az étel, amit eszünk, valamint a szennyező anyagok előállítása a bél által élesztő vagy bakterieöverväxt.

Az alkohollal, kábítószerrel való visszaélés, valamint a levegőszennyezés, a hangulat szintén befolyásolja a máj, ami hatástalan is lassú. A jó hír az, hogy van egy nagy élelmiszerek, amelyek segíthetnek megvédeni a májat, valamint a támogatást, hogy a funkció a lehető legjobb módszer azáltal, hogy elősegíti a gyártási glükóz, illetve az epe. Élelmiszerek, amelyek bőséges antioxidánsok, biztosítva, hogy a máj károsodását okozta a szabad gyökök, ugyanabban az időben, mint a többi növényi alapú élelmiszerek segít, hogy tiszta a máj által nevelni azt a képességét, hogy tisztítsa ki a szennyező anyagok a szervezetből.

Az étel, mivel ez károsíthatja a májat

Az étel, mivel ez károsíthatja a májatElőször vessünk egy pillantást, milyen ételeket kell kerülni, ha kívánja fenntartani a leverhälsa. A miniszterelnök-jelöltek itt vannak a szélsőséges alkohol, valamint az élelmiszerek, hogy sok cukrot tartalmaz. Ezek ténylegesen, időről időre, kimutatták, hogy hozzon létre a máj károsodását idővel.

A favoritbröd is kiderülhet, hogy rossz választás. Sok a kenyér, valamint a tészta közé akciós finomított szénhidrátok, amelyek hozzájárulhatnak a fettleversjukdom. Ez a legjobb, hogy tartsák be egész szemek!
A jövőben, az egészséges étrend minden bizonnyal segít fenntartani valamint javítja a leverhälsan. Mi lesz, figyelembe véve a 9 “máj-barát” étel. A fokhagyma hatásos gyógyszert, továbbá gyakorlatilag olyan, mint egy gyógyszer önmagában, annak érdekében, hogy kezelni egy rosszul működő máj.

A fokhagyma eléri a máj viszont bizonyos enzimek, hogy növeljék a méregtelenítés, valamint a támogatást, hogy törölje ki veszélyes méreganyagokat, hogy a test. A fokhagyma tartalmaz szelént, amely fontos ásványi anyag, valamint az anti-oxidáns. Szelén segíti, hogy a ravaszt a máj enzimek, amelyek segítenek a májnak, hogy a munka a javából.

Élelmiszerek, amelyek javítják a leverhälsa

Élelmiszerek, amelyek javítják a leverhälsaGrapefruit, citrom, valamint a lime kivételes fokozza a máj reningskraft. Citrusfélék kimutatták, hogy hozzájárulnak ahhoz, hogy a gyártási egy fontos avgiftningsenzymer, kifejezetten ALT, valamint AST.

Egy egéren végzett vizsgálat során kiderült, hogy a leve, egy citrom segített a gyengülő máj. Az egerek voltak, feltéve, hogy csak az etil-alkoholt, utána kezelni a leve, egy citrom, amely bővítette leverenzymerna, hogy egy átlagos szintet újra. Ez jelentősen növelte a vävnadsförändringarna a májban. Azt is felfedezte, hogy, bár a többi káros hatásai az etanol voltak fokozza a leve, egy citrom, például egy lökést a fettperoxidation, valamint a növekvő szintje levertriglycerider.

Ez azt javasolja, hogy-bár más citrusfélék, például grapefruit, narancs, valamint a limes kivételes fellendítése, a máj funkció. Emiatt előfordulhat, hogy a citrusfélék közé tartozik bizonyos vegyületek, mint például a C-vitamin szükséges a zsíros olajok, pektin, valamint a flavonoidok. Mint egy antioxidáns, segíti a C-vitamin, hogy a támogatás ne oxidatív károkért, továbbá fettperoxidation, valamint a pektin fenntartja a tarmslemhinnans integritását az információt.

Keresztes zöldségek, valamint leveles környezetbarát, zöldségek

Keresztes zöldségek, valamint leveles környezetbarát, zöldségekFogyasztása zöldségeket nagyon fontos. Keresztes zöldségek, mint a brokkoli, valamint a karfiol, gazdag glucosinolates (az anyag, amit kínál ez a kicsit keserű előnyben), amely segíti a máj termel avgiftningsenzymer. Ugyanakkor a támogató a kén ezek a növények, a leverhälsan.

A zöld leveles zöldségek, mint például a spenót is kelkáposzta sok klorofilt tartalmaz, amely egy hatékony anti-oxidáns. Klorofill segít megvédeni a máj sejtek, illetve különböző más test szöveteiben keresztül a lendületet egy bizonyos enzim színpad II. biotranszformáció enzimek), amely maximalizálja a funkció, a máj, valamint fenntartja a test minden természetes megszüntetése veszélyes, mérgező anyagok. Kísérlet arra, hogy áll a saláta ezek valamelyikére a diéta terv is megvalósítható, valamint nem kell, hogy unalmas vagy költséges.

A különböző állatokon végzett vizsgálatok során azt találták, hogy klorofill lehet kisebb a kockázata a rák mindkét, a máj, amely aflaxotininducerad máj károk miatt a képesség, hogy emelje fel a szakaszban II enzimek. Úgy tartják, hogy ez kötelessége, hogy játszani csökkenti a hatását a nehézfémek jelennek meg a test.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here