A fitnesz előnyei, ha nő vagy 40 évesnél fiatalabb

0
1816
A fitnesz előnyei, ha nő vagy 40 évesnél fiatalabb

Sabina Dufberg sok nőt jobb formába hozott, és ő maga is 43 éves ikeranya, akinek sikerült megőriznie a lenyűgöző fizikumát. De miről szól valójában, ha betöltötted a 40 – et, a nők és a magad szebb verziójává akarsz válni? Lehetséges ez egyáltalán? Mennyivel nehezebb, mint egy feleannyi idősnek? Netstyle feltett néhány kellemetlen kérdést a Fitness profil Sabina. Mi lesz a testünkkel 40 évesen. Egy kicsit rosszabbul leszünk, legfeljebb fiziológiailag. Az izmok kissé oxigéndúsabbak, ez néhány ágban észrevehető. Aztán, természetesen, a nők kap érintett, amikor belépünk a menopauza, de ha ez történik az egyén, akkor lehet körülbelül a Kor 40, 50 vagy 60. Mi történik akkor, hogy megtapasztaljuk a ‘rus’ – t, mint a szexben és az edzésben. De ez csak az, hogy ‘kilovagolj a viharból’, és nem kellene kifogásnak lenned, hogy ne maradj formában.

Gondolkodj értelmesen és reálisan. Mi olyan fontos neked?

Gondolkodj értelmesen és reálisan. Mi olyan fontos nekedSokan már így is megszegik ambiciózus újévi döntéseiket. Már nem érzem úgy, hogy a tornaterembe kellene mennem, és az élvezet az ajtó mögött vár. Miért buknak meg ennyien. A legtöbb ember nem az Újévi fogadalmak, mert nincs reális terv alapján, hogy az életük fog kinézni. A kiképzés után változtatják meg az életüket, nem pedig fordítva. Gyakran ez egy fixáció, hogy megteremti a stressz. Sokan túl gyorsan akarják újracsinálni az egész életüket.

Az is gyakori, hogy ‘kölcsön’ valaki más tapasztalatait, és inspirálja valaki, akit követ az instagram, aki valószínűleg teljesen más feltételek, mint te. Egy hónap után, a legtöbb ember megunja, akkor azt jelenti, túl nagy változások. Lehet kapni ideiglenes eredményeket egy ideiglenes életmód, de a túlnyomó többsége a felnőtt nők keresik a módját, hogy egyensúlyt létezés mind az étrend, testmozgás és pihenés-kombinálva a többi élet munkahelyek, gyerekek, család, utazás, stb.

Hogyan kell gondolkodni akkor, hogy sikerül a képzési célok, ha egy nő, 40 plusz. Gondolkodj értelmesen és reálisan. Mi olyan fontos neked? Mennyibe kerül ez neked, tiszta erőfeszítéssel? Mit lehet tartózkodni? Mit tud hozzátenni? Ha csak 30 perce van, hetente kétszer vagy háromszor, akkor mindenképpen képezze minőségileg, intenzíven és hatékonyan ezt a 30 percet. A tánc, zumba lehet, hogy szép, de ez nem ad egy faragott test erős váll, például. Sok felejtsd el a reális szempont-nem fog kinézni, mint Angelina Jolie egy hónap alatt, ha még soha nem képzett előtt, és nem tud kiosztani több órát egy nap a képzés.

És különben is, tényleg fontos neked, hogy így nézz ki? Amit az emberek hiányolnak, az az, hogy az egészséges életmód megteremtésének szokásai nem átmenetiek. Mert akkor nincsenek új szokások, akkor ez csak átmeneti. Meg kell, hogy képes legyen kezelni az új életmód még akkor is, amikor február és az összes többi hónap előtt az élet jön. A legtöbb a türelemről szól.

Mit jelent jó formában lenni?

Mit jelent jó formában lenniSzemélyes munkámban mindig megkérdezem az ügyfeleimet, hogy milyen céljaik vannak, és mit akarnak elérni a képzésükkel. Nagyon gyakori válasz, hogy formába akarsz kerülni, vagy egészségesebbnek és erősebbnek akarod érezni magad. Lehet, hogy egy kicsit homályosan hangzik, de általában pontosan az, amit el akarsz érni, egyszerűen csak egy kicsit jobban akarod érezni magad, egy kicsit egészségesebbnek, és egy fontos része, hogy képes legyél erre, hogy legyen egy működő tested. De mit jelent ez valójában? Hogyan lehet “formába hozni”? Igen, amikor a test működéséről van szó, általában öt részre osztod, “alapvető fizikai tulajdonságokra”, és itt röviden leírom ezeket, és milyen képzésre van szükséged ahhoz, hogy a test jobban működjön ezen a módon.

Erő. Strength training talán amit a leggyakrabban gondol, amikor a képzés, különösen az edzőteremben. Ahhoz, hogy a test megbirkózzon a mindennapi élet különböző pillanataival, elég erősnek kell lennie. Erős lehet különböző módon, lehet, például sikerül emelni egy hatalmas súlyt néhányszor, vagy egy könnyebb súly sokszor. Az ember statikusan erős is lehet, azaz képes egy bizonyos súlyt vagy pozíciót teljesen mozdulatlanul tartani hosszú ideig.

Leegyszerűsítve azt is mondhatjuk, hogy a képzés során erőssé válunk, de ahhoz, hogy a mindennapi életben dolgozhassunk, erősnek kell lennünk minden tekintetben, és a képzést ennek megfelelően kell beállítani. Ahhoz, hogy erősebbé válj, meg kell feszítened az izmaidat, jobban, mint ahogy szoktad, és ez attól függetlenül érvényes, hogy hogyan akarsz erősebb lenni. Ez pontosan az, amit az erőnléti tréningen csinálsz!

Tartósság vagy fitnesz

Tartósság vagy fitneszHa formában akarsz lenni, tudnod kell mozogni. Fut a busz, megy fel a lépcsőn (vagy elkapni a Pokémon… J) nem kell ahhoz vezetnie, hogy le kell ülnie, és tíz percig ki kell fújnia. Itt jön a fitness edzés. Csakúgy,mint az erő képzés, sok különböző módon, hogy a vonat a fitness. Nem csak különböző sportok, mint a futás, kerékpározás és úszás, hanem különböző intenzitási szintek, mint például a hosszú, alacsony intenzitású edzések, mint egy óra jogging vagy rövid, nagy intenzitású edzések, mint például 4 perc tabata, valamint minden kombináció között. Azonban, minden módja annak, hogy a test jobb legyen az oxigénfelvételben és az oxigénfelhasználásban.

A mobilitás meghatározható úgy, mint “a képesség, hogy maximális és / vagy testre szabott maximális mozgás kiütés egy vagy több ízületben”” testünk minden mozgása az ízületeinkben fordul elő az izmaink segítségével. A mobilitás számos mindennapi tevékenység előfeltétele. Mobil is előfeltétele a nagyon különböző képzés. Például, lehet nehéz, vagy akár veszélyes, hogy végre néhány emelést a fejed felett, ha gyenge mobilitás a vállaidban. Sajnos, sokunk élete ma, sok üledékes, ahhoz a tényhez vezet, hogy meglehetősen mozdulatlanná válunk. Nagyon gyakran mozdulatlanok vagyunk a váll, a háti gerinc és az ágyék (ennek következtében), valamint a borjak és a combok.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here